traume iz prošlosti

Jennifer Lopez objavila detalje o nasilnim vezama u prošlosti: Bila sam zlostavljana i dotakla dno

Jennifer Lopez u svom novom dokumentarcu iskreno opisuje zlostavljanje s kojim se suočavala u prošlim vezama.

“Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli "Volim te", a onda nisu učinili stvari koje su bile u skladu s riječju 'ljubav,” otkriva ona u “Najvećoj ljubavnoj priči nikad ispričanoj”.

Pop zvijezda i vizuelno prikazuje detalje svoje traumatične prošlosti u sceni iz filma "This Is Me… Now: A Love Story" pod nazivom "staklena kuća", tokom koje pjeva svoju srceparajuću pjesmu "Rebound".

"Morate dotaknuti dno kada ste u toliko neugodnim i bolnim situacijama da na kraju kažete: "Ne želim ovo više"", rekla je 54-godišnja J.Lo.

Pjevačica hita "Let's Get Loud" prisjeća se kako ju je terapeut jednom pitao kako bi postupila sa situacijom zlostavljanja da se to događa njenoj kćerki.

“Tako je jasno. Rekla bih joj: "Odj*bi odavde i nikad se ne osvrći".

Međutim, za mene je to bilo tako zamagljeno i komplicirano. Bilo je kao da gledam kroz maglu”, prisjetila se Lopez.

Snimanje scene uzelo je emocionalni danak na zvijezdu koja je priznala da nikada nije bila fizički zlostavljana. Ali...

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana i bilo je još nekoliko neugodnih stvari", kaže ona, odlučivši ipak da nikoga ne identificira.

U memoarima Lopez iz 2014., "Prava ljubav", napisala je da je bila "mentalno, emocionalno, verbalno" zlostavljana, ali nije imenovala nikoga.