Jennifer Lopez pjeva u haljini na šljokice bijela bijele rukavice sa šljokicama svijetlosmeđa kosa naušnice sa kamenčićima bijeli nokti sa cirkonima našminkana jako plava svjetlost iza nje na bini
Magazin

Jennifer Lopez stavila crnu profilnu sliku i izbrisala sve objave na Instagramu. Niko ne zna zašto

Bez objašnjenja, računi Jennifer Lopez na društvenim mrežama zacrnjeni su, a njen Instagram koji se mnogo prati potpuno je izbrisan.

Instagram račun pjevačice, glumca i producenta – koji je s 226 miliona sljedbenika njezina najpraćenija platforma – kasno u utorak pokazao je da iznenada nema postova, a profilna slika zamijenjena je čistom crnom slikom.

Twitter (45,5 miliona pratitelja) i TikTok (15,4 miliona) računi J. Lo također su zamijenili profilne slike crnom slikom, ali na tim platformama njezini prethodni postovi nisu izbrisani. Na Facebooku, gdje Lopez ima 60 miliona pratitelja, ažurirala je svoju profilnu sliku i naslovnu fotografiju sa slikom na kojoj je napisano “Jennifer Lopez”.

Pjevačica i glumica nije dala nikakvo objašnjenje, a njezinih 226 miliona pratitelja na Instagramu pita se šta se dogodilo. Ranije ove sedmice Jennifer je objavila slatki video na TikToku na kojem se vidi kako mazi svog supruga Bena Afflecka, a video je objavljen i na njenom Instagramu.

Međutim, sada je taj video, kao i sve ostale objave na njezinom računu, nestao. Iako piše da ima 88 postova.

Lopez, koja je otkrila da joj je pravo ime sada Jennifer Affleck, nije dala nikakvu izjavu niti je komentirala promjene.

U prošlosti su slavne osobe i muzičari izbrisali račune na društvenim mrežama prije velike najave, poput albuma.

Jennifer Lopez postavila crnu sliku na Instagram kao profilnu profil J.Lo na Instagramu sa kvačicom nema objava ima 227 miliona pratitelja ona prati 1448 ljudi
Instagram profil J.Lo
Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare