novi sad

Jezivi simboli na zidovima kuće u kojoj su nađena tijela djece: Policija vještači dokaze o ritualnom ubistvu

Foto: Nova.rs

Najnoviji detalji iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove djece u Novom Sadu lede krv u žilama. Kako se nezvanično saznaje, u stanu u kojem su živjeli pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i djevojka bili pripadnici sekte, piše Blic.

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su region svojom smrću, nakon što su jučer skočili sa nebodera u Novom Sadu. Dan nakon strašne tragedije, pronađena su i beživotna tijela njihove dkece (1) i (3). Kako se sumnja, smrt djece nastupila je nasilno.

Trenutno se ispred kuće L.P.S. i M.P.S. nalaze forenzičari, inspektori, kao i policija. U cijeloj ulici je mrkli mrak i vlada jeziva tišina.

Policija, u ovom trenutku, razmatra motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.
S tim u vezi, policija vještači predmete koji su uzeti iz kuće u kom je živio stradali bračni par. Na licu mjesta u kući u kojoj su supružnici živjeli i gdje su pronađena tijela otkriveni su predmeti i zapisi koji ukazuju da je u pitanju ritualno ubistvo, piše Nova.rs.

Komšije mladog bračnog para koji je jučer skočio sa nebodera u Novom Sadu, a čija su djeca pronađena mrtva u stanu u kojem su živjeli u Petrovaradinu, šokirani su zbog samoubistva dvoje mladih i zločina koji su, kako se sumnja, počinili nad svojom djecom.

"Oni su tu su živjeli dvije godine, a podstanari su se smjenjivali, pošto je to stambena kuća, ali su se slabo kretali. Bili smo samo na "ćao ćao", priča prestrašena komšinica.

Tijela mladića i djevojke pronađena su sinoć u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu.

"Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pješke prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo", rekao je on.