Magazin

Johnny Depp se nasmijao pred kamerama i šokirao fanove: Je li moguće da su mu ovo zubi?

Poznate američke glumca često možemo vidjeti s osmijehom na licu, no Johnny Depp (59) uglavnom skriva svoje zube. Nedavno je pred fotografima ipak pozirao nasmiješen i to na 76. filmskom festivalu u francuskom Cannesu.

Na najnovijim fotografijama s festivala iznenadio je kada je otkrio zube. Njihova sivkasto-žuta nijansa nije nikome promakla, a njegovi se fanovi pitaju šta je razlog tome.

"Dobio sam nadahnuće da operem zube, očistim ih koncem i koristim strugač za jezik svaki put kad vidim sliku Johnnyja Deppa u Cannesu", pisali su na Twitteru.

"Ako Johnny Depp ne želi lažne ultra-bijele zube, ne trebaju mu. Vidio sam i puno gore", dodali su drugi.

"Toliko novaca od karijere pa si nije sredio zube. Možda je samo popio kafu prije pa ih nije oprao", komentirali su po društvenim mrežama fanovi.

Johnny je iznenadio kada je stigao na filmski festival obrijane brade i sređene frizure jer je u posljednjih nekoliko navrata viđen neuredne kose i s podočnjacima.

Inače, filmski festival u utorak navečer je otvoren premijerom filma 'Jeanne du Barry' u režiji francuske glumice Maiwenn Le Besco (47) u kojem Depp glumi francuskog kralja Luja XV.

Glumac je obilježio povratak u Cannes sedmominutnim ovacijama, a dok je publika pljeskala, on je zaplakao od sreće, a video se brzo proširio društvenim mrežama, piše 24sata.