stižu pojačanja

Još jedan Bosanac stigao kod Dudića u Radnički

Fudbaleri Radničkog okupili su se nakon pauze i zvanično krenuli u pripreme za evropske utakmice.

Feđa Dudić prošle je sezone odveo klub iz Srbije do prvog nastupa u Evropi u historiji.

Stručni štab Radničkog uoči nove sezone pojačao je Jasmin Trnovac, a Dudić je najavio i još jedno pojačanje iz Bosne i Hercegovine.

"U pregovorima smo sa jednim igračem iz BiH i blizu smo realizacije transfera. Kako je Ivelji istekla pozajmica, u potrazi smo za centralnim napadačem, a aktivno radimo i na dovođenju adekvatnih zamjena za Đurića i Zorića. Takođe, želimo da se pojačamo i na poziciji štopera, a želja nam je da dovedemo i još jednog golmana, s obzirom da za Lekovića postoje brojne ponude, govorio je Dudić o prelaznom roku.

Vukašin Bulatović je prvo pojačanje Radničkog za novu sezonu.

"On nam je bio interesantan i zimus prije nego što smo doveli Dadića, ali je tada još bio pod ugovorom sa Metalcem. Sportski direktor Slavko Perović ga je dugo pratio, gledao ga nekoliko puta i uživo, a budući da ima taj „šmek“ da prepozna neke igrače koji nisu bili u prvom planu u nekim klubovima vjerujem da ni ovoga puta nije pogriješio u procjeni. On je relativno mlad igrač, ima 23 godine i očekujemo da dodatno pojača konkurenciju na poziciji lijevog beka.

Radnički je za sada dogovorio pet prijateljskih utakmica, prvu protiv imenjaka iz Niša 28. juna, pa Dečićem 2. jula, dobojskom Slogom 6. jula, APOEL iz Nikozije će biti protivnik 9. jula, a Mladost iz Lučana 12. jula.