NEMA JE U JAVNOSTI

‘Kate je lagala o raku’: Ogorčeni ljudi napali Williama, traže da palača otkrije pravo stanje princeze

'Hoćeš li nam više reći gdje je Kate? Neka cijeli svijet sazna tu gorku istinu. Zašto je držiš u kući? Da bi išao kod ljubavnice?', komentari su koje na društvenim mrežama ostavljaju ljutiti pratitelji službenog Instagram profila princa i princeze od Walesa. Napadaju princa Williama, koji je često u javnosti, jer se zataškava pravo zdravstveno stanje njegove supruge Kate Middleton.

Otkako je u martu princeza otkrila da ima rak, javnost je zabrinuta za njezino zdravlje. Vijesti cure na kapaljku, a iz palače se niko ne oglašava, pa je upitno šta je istina, a šta nije. Pratitelji očekuju odgovore, a nagađaju da je Kate jako lošeg zdravlja i da nije bila potpuno iskrena u videu u kojem je progovorila o dijagnozi.

'Kate nije rekla istinu o raku. Lagala je, govori polovičnu istinu. Koju vrstu raka ima, koliko dugo će se liječiti? Stanje je možda i puno gore nego što mislimo', pišu.

Činjenica je da Kate u javnosti službeno nije bila od Božića, a kako tvrde britanski mediji, uskoro bi mogla izaći iz kuće i to zbog važnog razloga. Kate razmatra opciju pojavljivanja u Londonu na obilježavanju službenog rođendana kralja Charlesa, koji je 15. juna. Proslavit će ga u sklopu ceremonije 'Trooping the Color'koja obilježava monarhov službeni rođendan više od 260 godina.

Kate je poslala pismo Irskoj gardi, čija je kraljevska pukovnica i ispričala se što je propustila probu za 'Trooping the Color'.'Cijenim sve koji su 'Trooping the Color' vježbali mjesecima ove godine i uložili mnoge sate kako bi bili sigurni da su njihove uniforme i vježbe besprijekorne. Čast mi je biti vaša pukovnica i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti ovogodišnju smotru. Molim vas, prenesite moje izvinjenje cijelom puku. Nadam se da ću vas uskoro ponovno moći predstavljati. Proslijedite moje najljepše želje i puno sreće svima koji su uključeni', dodala je Kate.

Upravo zbog riječi 'nadam se da ću vas uskoro ponovno moći predstavljati' izdvajaju se kao naznaka da bi se princeza mogla vratiti u javnost, iako njezino pojavljivanje nije potvrđeno. Sve glasnija su šuškanja kako bi mogla iznenaditi cijeli svijet i doći na ceremoniju. Povratak se očekuje jer se radi o važnom događaju, a to bi bila i svojevrsna javna podrška kralju jer se oboje bore protiv raka.