OMILJENA PRINCEZA

Kate Middleton želi na paradu. Otkriveno gdje bi se mogla pojaviti

Buckinghamska palača je potvrdila da se princeza Kate Middleton (42) neće pojaviti na paradi koja će se održati sredinom juna, zbog borbe s rakom. Međutim, kako sada navodi Daily Mail, Kate razmišlja o tome da ipak sudjeluje u paradi. Navodno bi se mogla s porodicom pojaviti na balonu nakon 'Trooping the Colour' ceremonije, ako se bude osjećala dovoljno dobro.

Kate se neće pojaviti na tradicionalnoj probi za paradu 8. juna, gdje je trebala salutirati javnosti zbog svoje uloge kao pukovnice irske garde. Isti će ju dan zamijeniti general pukovnik James Bucknall, a princeza će se dužnostima vratiti kada joj doktori to dopuste.

Na paradi će se pak pojaviti kralj Charles, koji također boluje od raka, ali će se ove godine malo odmaknuti od tradicije. Umjesto na konju, kralj i kraljica Camilla će biti u kočiji, što je, vjeruje se, preporuka doktora zbog njegove dijagnoze.

Podsjećanja radi, prije nekoliko mjeseci su iz britanske vojske saopćili da će se princeza pojaviti na paradi. Zbog toga je javnost bila izrazito sretna te su očekivali da će se to zaista i dogoditi. Međutim, Kensingtonska palača je ubrzo demantirala izjavu vojske.