morbidan zločin

Konačno su otkrili ko su roditelji koji su ubili sebe i djecu u Novom Sadu. Jezivu historiju pretvorili su u morbidan zločin

Foto: Ringier

Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) koji su, kako se sumnja, u subotu ubili svoje dvoje djece, nakon čega su izvršili samoubistvo skočivši sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, uzeli su se 2020. godine u Bačkom Petrovcu, nakon čega su dobili prvog sina. Potom su otišli za Novi Sad i prekinuli kontakt sa cijelom familijom i poznanicima.

Reporteri Blica otišli su juče u Bački Petrovac iz kojeg je porijeklom Martina P. S., a gdje žive roditelji ove žene.

Kako pričaju, Martinu su poslednji put vidjeli 2020. godine kada se udala. Međutim, o tome kakva je bila, svi pričaju drugačije.

Jedni tvrde da je bila problematična, da joj je i brat problematičan, dok sa druge strane pojedini je se sjećaju kao fine djevojke.

– Ona je upoznala Lava ovdje u selu kada je dolazio kod rodbine. Njegova majka je odavde porijeklom – kaže jedan od komšija Martininih roditelja.

Kuća u kojoj su živjeli Lavovi rođaci prodata je i srušena, te niko u selu ne zna ništa o njima.

Međutim, kako se saznaje, ovaj otac koji je osumnjičen za ubistvo sopstvene djece, a koji je nakon njihove smrti izvršio samoubistvo, poznat je policiji od ranije.

– On je hapšen zbog posjedovanja droge – kaže izvor i dodaje da Martina P.S. ima čist dosije.

Iz istrage se saznaje i da su u kući u kojoj su nađena tijela dva dječaka u dnevnom boravku zatečeni egipatski simboli zagrobnog života.

– U sobi u kojoj su spavali bio je bračni krevet i bijeli krevetac – kaže izvor.

Podsjetimo, ispred kuće njenih roditelja vladao je muk. Roletne su spuštene, a iz kuće su se čuli glasovi. Međutim, niko nije želeo da otvori vrata.

– Kada su policajci identifikovali tijela Martine i Lava, oni su obavjestili majku i oca od Martine. Oni su vijest primili poprilično ravnodušno – rekao je izvor.

Kako navodi naš sagovornik, Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

– Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka – kaže izvor.

Kako se saznaje, Martina i Lav su se vjenčali prije 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Skočili sa solitera

Podsjetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako je pisano, ovaj bračni par je živjeo na Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, prije nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu djecu.

Tijela dvojice dječaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale da su čuli da je M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

U kući u kojoj je živjeo bračni par sa djecom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i djevojka bili pripadnici sekte.