Politika

Konaković: Pozivam gospođu Izetbegović da odemo skupa na njen i moj fakultet i provjerimo diplome

Lider NiP-a Elmedin Konaković oglasio se na svojoj Facebook stranici povodom informacija da on nema legalnu i ispravnu diplomu sa Fakulteta za sport i tjelesni odgoj. Konaković je podsjetio da je validnost njegove diplome već nekoliko puta provjeravana, te da mediji lojalni SDA to koriste kako bi skrenuli sa teme o validnosti diplome Sebije Izetbegović, generalne direktorke Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. On je u svojoj objavio pozvao Sebiju Izetbegović da skupa provjere diplome uz pratnju kamera, novinara i fotografa.

U nastavku prenosimo objavu Elmedina Konakovića u cijelosti:

Opet stara tema o mojoj diplomi. Iako su zvanično provjerili inspekcijski nekoliko puta, ispit po ispit, prijavu po prijavu, opet tu laž kako diploma nije validna plasiraju u javnost. Ovog puta samo stranački mediji (Hayat, Stav, Faktor), niko ozbiljan se ne bavi lošim spinovima istrošenih KOS-ovaca, al’ evo ja hoću.

Nakon što sam na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo otvorio pitanje diplome supruge predsjednika SDA, ekspresno je stigao anonimni mail kako sam zapravo ja lažirao diplomu 🙂 Taj “anonimni mail” preuzeli odmah grlati zastupnici/kamikaze , preuzeli stranački botovi i obradili mediji režima. Kako smatram ozbiljnim validnost diploma svih izabranih zvaničnika, imam konkretan prijedlog.

Pozivam suprugu predsjednika SDA, gospođu Izetbegović, da odemo zajedno na njen i moj fakultet, da u studentskoj službi prodjemo kroz njen i moj dosije, da razgovaramo sa profesorima čija imena stoje upisana pored naših ocjena, da provjerimo prijave ispita i sve ostale detalje. Nemam ništa protiv da nas prate kamere Hayata, novinari i fotografi Stava i Faktora. Možemo usput posjetiti i fakultete direktora OSA-a, provjeriti na isti način i njegove diplome, on ih ima više. Jer neće priča o falsifikovanim diplomama nestati ni prestati, vjerujte mi. Bez obzira na sve laži kojim želite sa te priče da skrenete, napisao je Konaković.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare