Gaming

Lara Croft dolazi umrijeti u Dead by Daylight

Junakinja serijala Tomb Raider gostovat će u asimetričnoj horor igri Dead by Daylight od sedmog mjeseca. Za razliku od svojih avantura, ovdje neće koristiti oružja.

Lara Croft je u Tomb Raider igrama mogla imati neke vrlo brutalne završetke, a potencijalno nasilan kraj mogla bi imati i kad ju u Dead by Daylightu objese na kuku.

Naime, potvrđeno je kako će poznata pljačkašica grobova debitirati u asimetričnoj horor igri 16. 7. ove godine. To jest, već je debitirala na testnom serveru u PC izdanju Dead by Daylighta.

Lara će u Dead by Daylight doći u grupu koja nastoji preživjeti i pobjeći ubici, a za razliku od Tomb Raider igara ovdje neće moći koristiti pištolje ni druga oružja. Ipak, Lara će imati tri unikatne pogodnosti s kojima će se suprotstaviti protivniku.

Ovo je rijetko gostovanje Lare u drugoj igri, ali ne i jedino. Prethodno ovome pojavljivala se u Fortniteu i Call of Dutyju. Popularni Dead by Daylight pak ima dugu historiju gostovanja – dovoljno je reći da je i glumac Nicholas Cage jedan od onih koji preživljavaju u igri.