Na Palma de Mallorci

Lepa Brena pjevala na gay vjenčanju Srbina i Hrvata, poslali avion po nju

Dok hrvatski obožavatelji Aleksandre Prijović (28) s nestrpljenjem očekuju početak decembra i njene koncerte u zagrebačkoj Areni, njena svekrva Lepa Brena (62) pjevala je na vjenčanju gay para na Mallorci.

'Sudbonosno da' izrekli su arhitekt iz Hrvatske i stilist iz Beograda koji gradi karijeru na svjetskoj modnoj sceni. Upravo je on Brenin obožavatelj od malih nogu pa je par pozvao pjevačicu da im pjeva na svadbenom slavlju.

Brena je mladencima poželjela puno sreće u braku.

Brena na vjenčanju na Mallorci

"Uzbuđena sam što sam ovdje, a vama želim sve najbolje", rekla je kratko pjevačica prije nego što su se zvanice počastile svadbenom tortom.

Izbor pjesama mladenci su u potpunosti prepustili pjevačici jer obožavaju sve njene hitove. Balkanska zvijezda, koju je pratio njezin bend, za nastup koji je trajao sat i po dobila je 30.000 eura, a mladenci su potrošili još 20.000 eura za sve ostale troškove.

Po Brenu i bend su poslali i privatni avion u Beograd, a u Palma de Mallorci su boravili šest dana u hotelu u kojemu noćenje izvan sezone košta 500 eura.

Beogradski stilist je Lepu Brenu angažirao prije nekoliko mjeseci, a par je navodno bio spreman i pomaknuti vjenčanje ukoliko bi ona bila zauzeta.

Brena je sama izabrala listu pjesama