Split

Ljubav prema klubu jača i od trudova: Pred porod se raspitivala za rezultat Hajduka. Sad je traže da joj daju poklon

Ilustracija

WhatsApp poruke trudnice iz splitskog porodilišta postale su hit na društvenim mrežama jer se između trudova i iščekivanja prinove raspitivala za rezultat Hajduka tokom jučerašnje utakmice sa Istrom.

U porukama koje su objavljene ona je, između trudova, dripova i potencijalnog carskog reza, imala snage brinuti se o rezultatu svog kluba, prenosi Slobodna Dalmacija, koja je jučer objavila screenshot poruka.

Njene poruke su postale viralne toliko da su je pokušavali naći upravo iz Hajduka kako bi joj dali poklone.

I ova najslavnija splitska trudnica, sada već mama, danas se javila upravo Slobodnoj Dalmaciji.

"Javljam vam se kao trudnica s vrlo sad svima poznatog screenshota. U svoj toj težini, ali i ljepoti poroda, partner i ja smo si malo misli skrenuli s utakmicom našeg Hajduka kojeg pratimo, a pogotovo moj partner. Nismo baš očekivali da će doći do ovolikog hypea oko tog screenshota proslijeđenog prijateljima u iščekivanju. Beba je stigla na svijet malo nakon utakmice oko 18.30 i sve nas učinila najsretnijima. Beba i ja smo super, spavamo, papamo i jedva čekamo doći doma iz bolnice tati", napisala je i zamolila za anonimnost.

Za nju i njenu bebu iz Hajduka imaju spreman poklon - baby paket iz hajdučke kampanje "Vridilo se rodit". Takvu volju, smatraju u Hajduku, treba nagraditi.

Foto: Slobodna Dalmacija