Ne vole odgovornost

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima vješto izbjegavaju obaveze: Jeste li među njima

Dok se većina trudi ispuniti svoje obaveze i zadatke, postoje i oni koji su pravi majstori u izbjegavanju obveza.

Ova tri znaka Zodijaka znaju kako izmaći odgovornostima.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promjenjivoj prirodi i potrebi za stalnim intelektualnim izazovima. Rutinske obaveze za njih su dosadne i ograničavajuće. Blizanci radije biraju raznolikost i slobodu, stoga im je ponekad teško posvetiti se dugotrajnim zadacima. Njihova radoznalost često ih vodi u svijet distrakcija, gdje mogu pronaći mnogo zanimljivijih stvari za raditi umjesto obaveza.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj neovisnosti i želji za istraživanjem svijeta. Za njih je obaveza poput okova koji ih ograničavaju u njihovim avanturama. Strijelci vole spontane izlete i nisu skloni dugoročnom planiranju. To ih čini sklonima izbjegavanju obaveza koje ih vežu za jedno mjesto ili rutinu. Radije će se prepustiti nepredvidljivosti života nego se vezati uz obaveze.

Vodenjak

Vodenjaci su znak koji cijeni svoju slobodu i originalnost. Za njih je svijet obaveza često previše konvencionalan i dosadan. Vodenjaci vole razmišljati izvan okvira i baviti se kreativnim projektima. Stalne obaveze često ih guše i ograničavaju njihovu kreativnost, pa se trude izbjegavati ih kad god je to moguće. Radije će se posvetiti svojim eksperimentima i idejama nego rutinskim zadacima.