Objavljen oglas

Londonski muzej traži obožavatelje Taylor Swift, nudi im posao iz snova

Važna obavijest za najveće obožavatelje Taylor Swift: oglas za radno mjesto iz vaših snova je upravo objavljen.

Britanski muzej Victoria and Albert traži obožavatelja Taylor Swift za jednu od savjetničkih pozicija koje muzej stvara kako bi svojim kustosima pomogao da nauče više o specifičnim temama i kulturnim trendovima.

Londonski muzej je u petak rekao da želi razgovarati s britanskim Swiftiesima, kako se nazivaju obožavatelji Swift, uoči njene evropske turneje ne bi li dobio "uvide u kulturu i umijeće ručno izrađenih znakova, narukvica prijateljstva i suvenira vezanih uz Taylor Swift". Njeni obožavatelji su poznati po tome što razmjenjuju narukvice prijateljstva na njenim koncertima.

Druge savjetničke uloge u muzeju odnose se na obožavatelje emojija ili ljubitelja predmeta poput cipela Crocs, a na internetskoj stranici muzeja piše da je riječ o honorarnim poslovima. Muzej je već zaposlio obožavatelja LEGO-a i Pokemona za slične uloge.

Kandidati koji budu odabrani će se sastati s kustosima muzeja kako bi s njima podijelili svoje znanje. Muzej je rekao da su radna mjesta "dio napora da nadopuni ogromno znanje kustosa".