DOBIO PRIJEDLOG OD ANCELOTTIJA

Luka Modrić dobio ponudu koju mnogi sanjaju, a on se uvrijedio: “Ne želi ni čuti”

Luka Modrić i njegova budućnost u Real Madridu već je dugo vrlo neizvjesna. On ove sezone ima malu minutažu, zbog čega je jako nezdovoljan, i izgledno je da sljedeće sezone više neće biti član 'Kraljevskog kluba'.

Priča se o njegovom mogućem odlasku u Saudijsku Arabiju, američki MLS, senzacionalnom povratku u Dinamo, a prije destak dana 'procurilo je i da mu je trener Kraljeva Carlo Ancelotti ponudio da se pridruži njegovom stožeru u Realu ako odluči otići u igračku penziju.

Kako javlja španski Relevo, ideja da se Modrić pridruži trenerskom stožeru stigla je od pomoćnog trenera i Ancelottijevog sina Davida. On ima dobar odnos s igračima i često s njima raspravlja o taktici, a jedan od onih koji je uvijek najviše uključen u te razgovore i najviše ga se cijeni zbog čitanja igre je Modrić. Također, Davide Ancelotti jako cijeni što Luka smišlja dobra taktička rješenja.

No, Luka za ovu opciju ne želi ni da čuje. Hrvatski reprezentativac se navodno poprilično naljutio, dok je tu ljutnju iskalio upravo na utakmici protiv Seville, gdje je postigao pobjednički pogodak.

“Hrvat ne želi ni čuti za kraj karijere. Uvjeren je da može igrati čak još nekoliko godina. Poprilično mu je zasmetala ponuda o trenerskoj karijeri.”