Magazin

Mama koja je s 15 godina dala sina na usvajanje: Srce me boli za njim

Žena koja je zatrudnjela s 15 godina i dala dijete na usvajanje kaže da je i dalje boli srce zbog sina kojeg se morala odreći.

Sierra Watts, koja danas ima 23 godine, podijelila je svoje putovanje od trenutka kada je saznala da je trudna do odricanja djeteta. Sierra, koja sa suprugom Drakeom sada ima sina Lea, prisjetila se kako je roditeljima rekla da će u tinejdžerskoj dobi postati mama i teške odluke da ostavi sina.

Kako je ispričala, zatrudnjela je sa starijim muškarcem i kaže da u to vrijeme zapravo nije razumjela seks niti ljudsku biologiju jer je, priznaje, “odrasla u vrlo zaštitničkom okruženju”.

Govoreći u YouTube videu, rekla je: “Bila sam naivna u odnosu prema seksu, nisam mogla odgojiti dijete, bila sam u jako lošem mentalnom stanju, nisam imala novca za odgoj djeteta.”

Sierra, čiji je sin usvojen pod novim imenom, nema kontakta sa svojim dječačićem kojem je, dok je još bila trudna s njim, nadjenula ime Nova.

Prisjetila se i trenutka kada je shvatila da je trudna. Kaže da se prestrašila, a mami je sve priznala u tri sata ujutro. U to vrijeme se već borila s jutarnjim mučninama.

U konačnici je odlučila dati sina na usvajanje, rekavši na svom kanalu: “Koliko god da sam za pravo izbora, nisam mogla pobaciti. Učinila sam jedino što sam znala da mogu učiniti – posvojenje. I to je bilo najteže što sam učinila u svom životu.”

Priznaje i da se, u svakom slučaju, osjećala bespomoćno. Osim toga, rođenje svoga prvog sina je opisala kao “najtužniji trenutak” u svom životu. S njime je provela samo nekoliko sati.

“Bilo je izuzetno teško. Znala sam da što više vremena provedem s njim, teže ću potpisati papire”, ispričala je te dodala da, iako su prošle godine od tog trenutka, još uvijek je srce boli kada se sjeti svoga sina.

Iako žali što nije provela više vremena s njime, vjeruje da je učinila ispravnu stvar.

“Koliko god da sam imala razloga zašto sam to morala učiniti zbog same sebe, u konačnici sam to učinila za svoje dijete, a ne za sebe. Željela sam da moje dijete živi život kakvo je zaslužilo, a u to vrijeme mu to nisam mogla pružiti. Sad taj život mogu pružiti svom sinu”, rekla je.

Sierra, koja je otvorena i iskrena u vezi s trudnoćom i posvajanjem, danas smatra da “nijedna beba nikada nije pogreška”.

Kako bi povećala svijest o usvajanjem, odlučila je snimati videoisječke i nada se da će ih jednoga dana vidjeti i njezin sin, piše The Sun.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare