Pogledajte snimak

Manijaci snimkom sukoba s Lešinarima na Kupresu najavili okršaj Željezničara i Borca

U nedjelju, 26. maja, od 17:00 na Stadionu “Grbavica” odigrat će se derbi susret posljednjeg, 33. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Borca.

Velika euforija vlada među navijačima Željezničara uoči ovog susreta. Mnogo je razloga za to, počevši od činjenice da je ovo posljednja utakmica “Plavih” ove sezone, preko dobrih igara ekipe u posljednjih nekoliko utakmica i činjenice da dolazi veliki rival, ujedno i novopečeni prvak naše države, pa do toga da “Grbavica” ima priliku da i ove sezone bude najposjećeniji stadion u domaćem fudbalu.

Iz Željezničara su se maksimalno potrudili da privuku što više navijača na “Grbavicu” raznim marketinškim “trikovima” i sudeći po dosadašnjoj prodaji karata, to je dalo rezultate.

Ali poseban “začin” je dala navijačka grupa The Maniacs. Oni su, naime, na svom You Tube kanalu objavili jedan video kao “najbolji poziv na utakmicu protiv Borca”.

Riječ je o video snimku sukoba Manijaka i Lešinara, navijača Borca, na Kupresu 29. maja 2022. godine. Epilog tog sukoba je očigledan i poznat, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u nastavku.

Podsjetimo, okršaj između Željezničara i Borca se igra u nedjelju, 26. maja, od 17:00 na Stadionu “Grbavica” a nakon ovog videa definitivno će biti zanimljivo i na tribinama “Doline ćupova”…