Full Protection

Mašić o Vulićkinoj protekciji: Hoće li svako ko dođe pred državnu instituciju i psuje dobiti zaštitu od Nešića?

A da je glava ne bi boljela, pobrinuo se ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić, koji je Vulićki ponudio policijsku zaštitu

Predsjednik RS Milorad Dodik ukinuo je slobodu govora novinarima u manjem bh. entitetu, ali on, poznato je svima, naročito visokom predstavniku EU u BiH Christianu Schmidtu i američkom ambasadoru u BiH Michaelu Murphyju, koji na svojoj koži svakodnevno osjete, ne preza od vrijeđenja, napadanja, psovanja i inih riječi svojstvenih njegovoj retorici.

Njegovim koracima krenula je i pulenka SNSD Sanja Vulić koja je nedavno pokazala i dokazala da je slika i prilika partijskog šefa, pa je poslije suđenja Dodiku u Sudu BiH pala u trans od silnog vrijeđanja zbog kojeg se morala i za glavu uhvatiti.

A da je glava ne bi boljela, pobrinuo se ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić, koji je Vulićki ponudio policijsku zaštitu.

To nije promaklo zastupniku SDP u Parlamentu FBiH Damiru Mašiću koji se na društvenim mrežama upitao:

"Dakle, koji god pojedinac dođe pred državnu instituciju i ustanovu, a pogotovo pred Tužilaštvo i Sud BiH, i uličarskim rječnikom psuje i vrijeđa iste, kao nagradu za učinjeno će od ministra Nešića dobiti policijsku zaštitu?!" te istakao:

"Ovo vrijedi samo za državne ili i entitetske ustanove?".