kupuje hotel

Mediji u Srbiji otkrili naredni potez Save Miloševića, pripremio je iznenađenje

Mediji u Srbiji otkrili su naredni potez Save Miloševića selektora Bosne i Hercegovine.

Uz trenersku karijeru Milošević gradi i onu u biznisu, pa je njegov naredni potez kupovina hotela u Crnoj Gori. I ovaj potez ipak je povezan za sport, jer će hotel biti zanimljiv ekipama za predsezonske pripreme.

“Poslije kupovine hotela “Srebrna lisica”, koji je prije godinu dana otvorio na Kopaoniku zajedno sa Draganom Ćirićem, bivšim saigračem iz Partizana, Savo Milošević nastavlja sa ulaganjem u hotelijerstvo, ali ovoga puta u Crnoj Gori.” piše Blic.

“On je na pragu kupovine hotela “Palas” u Mojkovcu koji će, između ostalog, poslužiti kao boravak za sportske ekipe tokom ljetnjih priprema, a idelan je i za planinski turizam.

Na 50 metara od hotela nalazi se renovirani stadion lokalnog fudbalskog kluba Brskovo, člana Treće lige Crne Gore, sa kvalitetnim pomoćnim terenom, koji će uz ime Save Miloševića biti magnet mnogim klubovima iz regiona da pohrle u pauzi prvenstva kako bi se spremali u gradu na rijeci Tari.

Hotel se nalazi na magistrali Beograd – Podgorica, udaljen je nekoliko kilometara od željezničke pruge Beograd – Bar, na obali je rijeke Tare i u podnožju nacionalnog parka Biogradska gora sa Biogradskim jezerom, a ispod planina Bjelasice i Sinjajevine, nedaleko se nalazi i Nacionalni park Durmitor i turističko mjesto Žabljak.” javljaju novinari Blica.