vojvotkinja od Sussexa

Meghan Markle otkrila dosad nepoznate detalje o svojoj porodici

Tokom posjete afričkoj zemlji Nigeriji Meghan Markle otkrila je nekoliko zanimljivih i novih detalja o svojoj dječici, kćeki Lilibet i sinu Archieju. Nakon što je princ Harry početkom mjeseca sam otišao u London, na putovanje u Afriku odlučio je povesti i svoju suprugu.

Par se trenutno nalazi u Nigeriji gdje su stigli na poziv tamošnjeg ministra odbrane Alhajia Mohammeda Abubakara Badarua. Povod njihove posjete toj državi je proslava desete godišnjice Invictus igara.

Dosad su imali brojne aktivnosti pa su se tako sreli i s ranjenim veteranima te njihovim porodicama, a također su posjetili i vrtić u Abuji gdje je vojvotkinja od Sussexa otkrila dosad nepoznate detalje o svojoj djeci.

Meghan Markle objasnila je kako njena dvogodišnja kćerkica obožava plesanje, ali i da je jako razigrana i živahna. "Omiljena aktivnost moje Lilibet u vrtiću je definitivno plesanje, ona jednostavno obožava svaku aktivnost gdje može skakutati uokolo", kazala je Markle.

Također, spomenula je i da njen petogodišnji sin Archie uživa u svim igrama i aktivnostima koje imaju bilo kakve veze s gradnjom, ali i također uživa u igrama s mlađom sestrom, piše Večernji.