Region

Mirjani Hrgi isključili struju: ‘Salonaši prokleti, kretenčine, sotone priglupe, majku vam vašu!‘

Savjetnica bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Mirjana Hrga na Facebooku se požalila kako joj je HEP isključio struju u konobi Mare u Osoru na otoku Lošinju. Lokal je, inače, u vlasništvu njenog supruga, zagrebačkog advokata Staše Stefanovića. Bivša televizijska novinarka i nekadašnja savjetnica bivše predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović nije skrivala bijes niti je birala riječi, a njezin status u nastavku prenosimo u cijelosti:

„U ovoj državi nema kraja manijacima. Nisam šutjela u novinarstvu, nisam u politici, neću ni u biznisu. Pošaljite 100 inspekcija, naći ćete nešto ako poželite, poznajemo vaše metode, pa onda pošaljite i ove ljude na burzu, salonaši prokleti. Idioti iz HEPa. Kretenčine. Tužite me zbog uvrede, a ja ću vas zbog svega ostaloga.

Naime, manijaci početkom 9. mjeseca pošalju dopis da trebamo u viši tarifni razred. Mi se očitujemo i kažemo: OK, gospodo, gdje treba potpisati i koliko da platimo. Pošaljemo zahtjev za skuplju struju (!) i čekamo račun.

Večeras 18,20. u 18,30 stižu rezervacije za večeru. Manijaci nas isključe. I sad pišem iz mraka.

Samo nas sramote. Kretenčine. Ovako pomažete u Covidu.

Obavijestili ste podružnicu da ćete nas limitirati, ali ne i nas?! Na osnovu čega to radite? Ako to radite meni, što radite drugima?! Pa majku vam vašu, što bi bilo da kao vaši pajdaši ne fiskaliziram svaku kavu?! Biste li mi onda manijaci poslali dan prije obavijest? Biste li me onda, gsp. Kučiću, isključili ujutro prije ili navečer kad gosti odu?

 

Seronje pokvarene. Biste li onda uz sve te pare imali neku jadnicu na centrali, a ne da nakon silnog nabrajanja čujemo: 'Nazvali ste izvan radnog vremena'.

Dakle, do sutra. Sotone priglupe. To vam pišem večeras dok moje osoblje čeka vas manijake da završe radni dan!“, objavila je ljutita Hrga na Facebooku, prenosi Jutarnji list.