VRATA NA REZERVOARU

Mnogi vozači ne znaju za ovaj trik prilikom točenja goriva?

Svjesni smo da je punjenje goriva često samo rutinski zadatak, no malo nas zna da se u tom procesu kriju skrivene funkcije automobila koje često prolaze neprimijećeno. Čak i kad pomislite da ste temeljito istražili svaki kutak svog vozila, uvijek postoji šansa da otkrijete nešto novo - možda neki neobičan prekidač ili tajno dugme.

Nedavno je na TikToku jedan korisnik, po imenu Justin, postao prava senzacija svojim videozapisom u kojem je podijelio svoje otkriće. Bio je iznenađen kada je shvatio da se na unutrašnjoj strani vratašca spremnika goriva nalazi prorez za koji dosad nije znao čemu služi.

@milltj01

How did I not know this?

♬ original sound - Justin

U viralnom videu pokazao je "prorez" na vratima spremnika goriva i stavio kapu na taj prorez, uzbuđeno uzviknuvši: "Upravo sam shvatio." Snimka je potom privukla pažnju velikog broja ljudi te je do sada pregledana više od 1,2 miliona puta.

Mnogi su bili oduševljeni otkrićem, isto kao i autor videa. "Večeras ću malo pametniji u krevet", "Hvala ti, ja to prvi put čujem", pišu oduševljeni komentatori.

Međutim, bilo je i onih koji su izrazili skepticizam prema ovom otkriću. Neki su komentirali kako su već znali za ovu funkciju, dok su drugi smatrali da bi trebali biti informiraniji o osnovnim stvarima poput ovoga. "Stvarno? Tek ste sada saznali za ovo?" pita se jedan korisnik TikToka.