euro 2024.

Modrić utučen nakon poraza: Ovo nismo očekivali

Hrvatska je teško poražena od Španije sa 3:0 u prvom susretu kojeg su igrali na Euru 2024.

Nakon poraza, kapiten Hrvatske Luka Modrić bio je vidno utučen.

"Danas ništa nije išlo, nismo mogli zabiti gol. Imali smo prilika, ali nismo bili pravi, pogotovo u prvom poluvremenu. Nedostajalo je agresivnosti i predaleko smo stajali od suparnika. Nismo se predali, u drugom smo poluvremenu bili bolji, ali to nije bilo dovoljno. Lopta nije htjela u gol, a oni su zabili iz svih svojih udaraca.Moramo se regrupirati i biti bolji.

"Znamo da moramo ići po pobjede u ostalim utakmica i to po meni nije loše. To je nogomet. Ne ispuniš nekad ono što zamisliš. Što je, tuje. Imamo još dvije utakmice. Moramo se podići i siguran sam da ćemo okrenuti situaciju našu korist. Nisu nas iznenadili, znali smo da žele posjed.

"Problem je što mi nismo bili agresivni, a protiv takvih ekipa se bez toga teško može igrati.Bili smo agresivniji i brži u drugom poluvremenu, ali opet nismo zabili gol da ih uvedemo u nervozu. Teško nam, nismo ovo očekivali, ali moramo se podići Puno smo puta pokazali karakter i siguran sam da ćemo to uspjeti.

"Da, protiv Albanije idemo na tri boda. Moramo se odmoriti i analizirati kako bismo vidjeli što možemo bolje napraviti. Siguran sam da ćemo to i biti", rekao je Luka Modrić, kojeg je Dalić izvadio iz igre u 65. minuti.