Kandidata je mnogo, ali...

Može li ovaj slavni pjevač dati posebnu notu novom Jamesu Bondu? U ovom je trenutku najveći favorit

James Bond glasi kao jedan od najpopularnijih fiktivnih likova autora Iana Fleminga. Po njemu je snimljeno čak 25 filmova, a trenutačno se raspravlja o tome kako će nam Bond praviti društvo na malim ekranima po 26. put pod imenom 'James Bond 26'.

Suvlasnik Bondove franšize MGM kupio je Amazon 2022. godine, a dugogodišnji producent 007 Michael G Wilson, uvjeravao je njegove obožavatelje kako će se lik Bonda vratiti.

Dok se još raspravlja o glumcu koji će utjeloviti Jamesa Bonda, govori se i o autoru tematske pjesme, a trenutačno je najveći favorit Harry Styles.

Tematsku su pjesmu prethodno, između ostalih, pjevali Adele, Sam Smith te Billie Eilish, a Adele je osvojila i nagradu za svojih hit Skyfall.

Kako se sve više raspravlja o novom Jamesu Bondu, sve je izglednije kako bi Harry Styles, jedno od najvećih muzičkih imena, mogao biti glas koji ćemo slušati tokom uvodne špice.

Bivša zvijezda One Directiona postigla je nevjerojatan uspjeh tokom svoje solističke karijere. Također, osvojio je i Grammyja u februaru kada je pobijedio Beyonce te osvojio i kategoriju 'Album godine', najveću nagradu večeri.

Uz Harryja, u obzir dolaze i druge muzičke zvijezde, a spominju se Ed Sheeran, Lewis Capaldi i Elton John.

U zadnja 24 sata, Harry Stiles najveći je favorit te je najizglednije kako će upravo on biti taj koji će dati posebnu notu novom Jamesu Bondu.