Brutalno iskreni

Muškarci priznali kako su ‘trojke’ utjecale na njihove veze/brakove: ‘Ne bih ponovio’

Neko je ovih dana upitao zajednicu na Redditu, odnosno isključivo muškarce na toj platformi čiji su brak/veza preživjeli seks u troje, kako su to uspjeli. Pa frajeri su bili brutalno iskreni. Otkrili su neke zanimljive stvari o tome kako su izgledale njihove trojke i šta se dogodilo nakon.

"Bio sam objekt"

"Brzo sam shvatio da su me gledale kao objekt. Dodao sam ruku ili poljubio usne kad je to bilo potrebno, palio sam i gasio klimu kako je kome bilo hladno/vruće, i, o da, dobio sam jedan radosni ku*ac. Ipak, nisu me dvije žene obasipale pažnjom kako sam zamišljao."

"Većinom je ona gledala mene i ženu"

"Slučajno smo završili u trojci s njenom najboljom prijateljicom. Nije uopće bilo planirano. Nismo znali šta trebamo raditi ni kakva su "pravila". Većinom je ona gledala mene i moju ženu. Iskreno, tu smo noć otišli bez riječi. Malo smo razgovarali o tome i kasnije sve pomeli pod tepih. U sretnom smo braku četiri godine i super nam je."

"Bilo je grozno, ali imao sam 17"

Imao sam trojku sa svojom curom i još jednom ženom i bilo je - grozno. Ukratko, nije mi se sviđala ta njezina prijateljica. Izgledala je dobro, ali bila je baš glupa. Toliko sam mrzio tu žensku da me nije palilo njezino dodirivanje. Pristao sam samo zato što sam imao 17 godina i bio sam napaljen."

"Seksao sam se s dvije bivše"

"Seksao sam se s dvije djevojke s kojima sam prije izlazio u različito vrijeme.To je bila njihova ideja i - ne bih to ponovio. Zapravo sam se na kraju seksao samo s jednom od njih. Njih dvije nisu imale nikakvu interakciju, nisu se ni pogledale, a to je otprilike dvije trećine fantazije."

"Htjela me gledati kako ševim druge žene"

"Imali smo više trojki tokom našeg 10-godišnjeg braka. Uspjelo je jer je bila nastrana i htjela me gledati kako ševim druge žene (a ko sam ja da joj to uskratim?). Stvar je u tome što je ta vrsta "ludosti" zanimljiva kratko - u nekom trenutku samo poželiš malo normalnosti. Na kraju smo se razveli jer je "ludosti" bilo previše u svemu - ne samo u trojkama."

"Razdoblje najboljeg seksa"

"Razgovarali smo o tome mjesecima, otvoreno komunicirali i istražili svaki scenarij koji smo mogli smisliti. Bila je znatiželjna i nisam namjeravao reći ne. Prošlo je dobro (osim malo tjeskobe oko izvedbe s moje strane). Govorila mi je šta da radim.

Gledati nju s drugom ženom bio je najseksi dio za mene. Također smo bili u razdoblju našeg najboljeg seksa, a to što smo bili otvoreni i komunicirali igralo je veliku ulogu u tome. Nikada se nisam osjećao bliži s njom nego u tom razdoblju."

"Druga žena je bila ljubomorna na moju suprugu"

"Moja bivša žena bila je biseksualna i nije bila ljubomorna osoba. Doveli smo drugu ženu (našu najbolju prijateljicu) u našu vezu na nekoliko godina, a kao rezultat smo imali nekoliko trojki. Na kraju sam rekao ne daljnjim odnosima u troje jer stvarno ih nisam smatrao baš ugodnima.

Kasnije smo prekinuli s drugom ženom jer je postala malo ljubomorna na moju tadašnju suprugu i pokušala nas je posvađati. No naš brak nikada nije naišao na problem zbog toga. Ipak, složili smo se da ćemo nadalje ostati monogamni i držali smo se toga. Na kraju smo se razveli, ali iz potpuno nepovezanih razloga."

"Trojka nam je spasila vezu"

"Naš prvi seks u troje zapravo je spasio našu vezu. Komentirao sam njezinu prijateljicu jer smo se posvađali, i iako je to bilo neukusno, ona je to učinila. Ona je biseksualna i taj seks u troje joj je bio odličan način da se poseksa sa ženom bez 'osjećaja krivnje'. Zadovoljili smo tu djevojku kao da je to naš timski posao. To nas je ponovno spojilo, a od tada smo to učinili još nekoliko puta.

U biti volimo to raditi zajedno. Imali smo drugog muškarca također, i to je bio prvi put da mi je dopustila da probam anal. Ona je tako seksi žena, sjajna mama i uskoro će pokrenuti vlastiti posao. Ako me ikada ostavi, jednostavno ću umrijeti jer se nijedna druga žena nema šanse usporediti s njom."