POZNATI NA TRIBINAMA

Muzičke zvijezde slavile pobjedu Engleske na Euru: Adele skakala nakon postignutog gola

Pjevači Adele i Ed Sheeran bodrili su Englesku na sinoćnjoj utakmici protiv Nizozemske. Kao što znamo, Engleska je prošla u finale Evropskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, a sudeći po reakcijama muzičkih zvijezda bilo je jako napeto. Pjevačica se nervozno držala, a Sheeran je, poput pravog navijača, nosio crveni dres Engleske, prenosi Daily Mail.

Pjevač je bio raspoložen, smiješio se i uživao u utakmici s prijateljima, a Adele je, osim nervoze, bila i uzbuđena toliko da je skakala nakon prvog postignutog gola. No, nisu samo Adele i Sheeran bili sretni, komičarka Katherine Rayan također je bila na utakmici i slavila.

Zvijezde poput Ollyja Mursa i Kate Beckinsale slavili su kod kuće, a u zemlji pobjednika je američki bend, The Killers, zaustavio svoj koncert da bi obožavatelji mogli vidjeti kako Engleska pobjeđuje. Nakon pobjede, s pozornice su pušteni konfeti i koncert je nastavljen.

Inače, Adele će ljeto provesti u Njemačkoj jer ima deset zakazanih koncerata u augustu. Iako su brojni zainteresirani za koncerte u Munchenu, ono o čemu se najviše govori je cijena karata. Ulaznice su se kupovale u preprodaji i po vrtoglavih šest hiljada eura, prenosi Daily Mail.

Cijena karata je više od deset puta veća od ulaznica s najvećom nominalnom vrijednošću koje se kreću od 75 eura do 420 eura. Ovo su prvi evropski nastupi pjevačice od 2016. godine, a datumi koncerata su: 2., 3., 9., 10., 14., 16., 23., 24., 30. i 31. augusta.