jednostavno

Na TikToku objavljen trik kako da parfem na vama miriše cijeli dan. Ljudi oduševljeni

Ako možemo dugo lijepo mirisati, zašto ne? Lijep miris nam popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje, stoga smo skloni našpricati se parfemom prije izlaska.

Međutim, jedan problem je taj što lijepi miris nestaje kako dan odmiče. Uz užurbane aktivnosti i neizbježan znoj, jasno je zašto miris parfema s vremenom počinje nestajati.

Djevojka Carla, koja na TikToku često daje savjete o ljepoti, objavila je video u kojem je objasnila na koji način se vaš parfem može osjetiti čitav dan, da ne izblijedi, a pri demonstraciji trika koristila je vazelin.

@charlascleaninghacks Quick hack for the fragrance to last you all day. Alsoooo, easy and light to carry around 🫶 😉#charlascleaning #eco #ecolaundrysheets #charlascleaninghack #clean #cleaning #charlascleaning #fyp #kefşet #charlascleaninghacks #charlascleaningtok #charlascleaninghome #charlashome #temizlik #hack #daily #cleantok #charlascleaning ♬ original sound - getahighvibe

"Zahvalite mi poslije", počela je u videu. Carla je uzela kutijicu u kojoj se nalazi vazelin i stavila poklopljenu kutiju u toplu vodu kako bi se vazelin pretvorio u tekuću smjesu. Kutiju je potom posušila, a kada ju je otvorila, pošpricala je tekuću smjesu vazelina omiljenim parfemom.

Mirisnu je smjesu stavila u hladnjak kako bi se vazelin ponovno stvrdnuo, a onoga trenutka kada vazelin više nije bio tekuć, namazala ga je na zapešće. Ako se parfem primjenjuje na ovaj način, izblijedit će znatno sporije, a njezinu su kreativnu ideju komentirali i ostali korisnici TikToka.

"Tako dobro!", "Uvijek ga možeš otopiti na radijatoru da si ne opečeš prste", pisali su, a jedan se i našalio s činjenicom da mnogi vazelin koriste za ispucale usne. "Sve je dobro dok ne zaboraviš i namažeš njima usne."