Gaming

Najavljen je kraj Netflixove serije The Witcher

Iz Netflixa su potvrdili kako je četvrta sezona serije The Witcher ušla u produkciju, a odobrena je i peta sezona koja će ujedno biti i zadnja.

Preostale dvije sezone pokrit će radnju iz triju Witcher knjiga (Baptism of Fire, The Tower of the Swallow i Lady of the Lake).

Kako se već od prije znalo, ulogu Geralta od Rivije u četvrtoj i petoj sezoni nosit će novi glumac – Liam Hemsworth, nakon što je Henry Cavill odlučio napustiti franšizu i posvetiti se drugim projektima. Hemswortha kao Geralta još nismo vidjeli i nije poznato kada bi četvrta sezona trebala imati svoju premijeru.

Interes publike za serijom The Witcher padao je iz sezone u sezonu. Reakcije fanova na najavu završetka serije sada su takve da skoro nitko ne traži da serija potraje duže od pet sezona. U najboljem slučaju, The Witcher će biti dostojno poslan u mirovinu, što se ne može reći za brojne druge serije koje je Netflix otkazao prije nego su im priče bile zaključene.

Vrijedi istaknuti kako Netflixova prava na Witchera neće biti okončana završetkom glavne serije. Vjerojatno ćemo i dalje viđati druge Netflixove projekte u toj franšizi, poput nadolazećeg animiranog filma The Witcher: Sirens of the Deep.