Gaming

Najavljen je Marvel 1943: Rise of Hydra s animacijama kao iz filma

Sada je službeno najavljena igra zvana Marvel 1943: Rise of Hydra u kojoj će se Captain America i Black Panther udružiti za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Prije godinu i pol prvi put smo vidjeli najavu igre s Marvelovim superherojima koja će biti smještena u Francusku za vrijeme Drugog svjetkog rata. Sad ta igra ima naziv – Marvel 1943: Rise of Hydra, a najavljena je za 2025. godinu.

U prvom konkretnom prikazu igre vidjeli smo tek kratke isječke gameplaya, a dominirao je prikaz režiranih animacija (cutscena) koje su iznimno visoke kvalitete – gotovo filmske. Naime, bit će ovo jedna od igara koje koriste tehnologiju MetaHumans unutar Unreal Enginea 5, a takve za sada još nismo vidjeli na tržištu – tek u petom mjesecu stiže Hellblade 2.

Marvel 1943: Rise of Hydra imat će dva poznata lika, a to su Captain America i Black Panther. Iako je jasno da će ta dvojica surađivati, u traileru možemo vidjeti kako između njih postoje tenzije i da u tom surađivanju baš i nisu najbolji.

Njima će se u borbi protiv Hydre pridružiti komandos Gabriel Jones te wakandanska špijunka Nanali. S različitim će se likovima moći igrati naizmjenično jer će ovo biti single-player avantura s fokusom na priču.