prirodno starenje

Ne brinu je bore: Drew Barrymore otkrila zašto izbjegava plastične operacije

Plastične operacije među zvijezdama gotovo da su pravilo pa je osvježenje vidjeti da u moru botoksa, filera i estetskih korekcija još uvijek postoje one dame koje su odlučile prigrliti svoje bore. Među njima je i Drew Barrymore koja se kloni plastičnih operacija.

Otkrila je da ih izbjegava zbog svoje 'vrlo ovisničke' prirode. 'Brinem se da ću ako krenuti s tim nastaviti raditi još', objasnila je Barrymore za People. 'To me plaši, samo zato što jako sam povodljiva', dodala je.

Glumica koja se kao adolescentica borila s ovisnosti o drogama i alkoholu (potpuno je prestala piti 2021.) insistirala na tome da ne učini ništa u borbi protiv procesa starenja.

'Držat ću se toga što je duže moguće. Ne osuđujem nikoga ko radi bilo šta na sebi, ali ne vidim da ću ja pribjeći tome', poručila je Barrymore se. Međutim, uživa u raznim kozmetičkim proizvodima i voli eksperimentirati s različitim frizurama i bojama kose. Nekadašnja dječja zvijezda priznala je da toliko često boji kosu da više 'ne zna kako izgleda njezina prava boja.

Odlazak pod nož nije prihvatljiv za Barrymore, koja se nada pokazati svojim kćerkama 11-godišnjoj Olive, 9-godišnjoj Frankie, koje dijeli s bivšim suprugom Willom Kopelmanom - da je starenje dar. 'Prihvatanje starenja je tako pozitivna, zdrava poruka', smatra glumica.

Svojim djevojčicama naglašava važnost zdravlja, a ne fizičkog izgleda. 'Ako imate zdravlje, onda se možete fokusirati na toliko drugih stvari, uključujući ljepotu. Ali to je zapravo najvažnija stvar od svega', smatra Drew.