VRATILA SE MUZICI

Nelly Furtado iznenadila fanove izgledom: ‘Prije nije imala ovakve obline’

Nakon godina izbivanja s pozornice, kanadska pjevačica Nelly Furtado odlučila se vratiti muzici pa time i koncertima. Pjevačica poznata po hitovima 'Maneater', 'Say It Right' i 'Promiscuous', nastupila je na festivalu 'Tecate Emblena' koji se održao u Meksiku na autodromu Hermanos Rodriguez.

No, pjevačica je privukla pažnju mnogih, ali ne na najbolji način, budući da su mnogi komentirali njen fizički izgled i 'nekoliko kilograma više'.

@pasion_fm #NellyFurtado se encuentra en medio de la polémica y es que fue duramente criticada por su aspecto físico, aunque muchos de sus seguidores tambien la apoyaron diciendo luce mejor que nunca 💃🏼😱 . . #espectaculos #tendencia #reels #polemica #viral #nellyfans #pasionfm #pasionfm1043 #exitosdelos90s ♬ I'm Like A Bird - Nelly Furtado

"Ne sjećam se baš da je izgledala ovako! Prije nije imala toliko oblina", komentirali su.

No, neki su ipak stali u odbranu pjevačice i pisali da je 'bolja nego ikad' i da je 'božica'.

No, Maryfer Centeno, grafologinja i stručnjakinja za govor tijela, nije se libila naglasiti da su sve kritike na račun izgleda pjevačice potpuno deplasirane:

"Važno je napomenuti da je upravo to tijelo koje se muškarcima čini najprivlačnijim. Ono što čini tijelo mnogo privlačnijim je omjer struka i bokova. To ima veze s evolucijskim pitanjem, jer šalje poruku zdravlja i povezano je s plodnošću. Nesvjesno, tražimo ono što je zdravo reproducirati dalje", naglasila je za El Mundo.

Nelly Furtado nije za sada komentirala salvu kritika koje je dobila na svoj fizički izgled.

Prošle godine oduševila je brojne obožavatelje objavom nove pjesme 'Keep Going Up' koju izvodi s Justinom Timberlakom i Timbalandom.