KRALJEVSKA PORODICA

Nije imao vremena za susret, a onda je kralj zadao Harryju možda i najteži udarac

Samo nekoliko sati nakon što je kralj Charles III odbio susresti se s princom Harryjem, opravdavajući se prezauzetošću, Buckinghamska palača otkrila je kako je britanski monarh svog starijeg sina, princa Williama, imenovao pukovnikom. To možda ne bi bilo i ništa čudno da William ne postaje pukovnik u staroj pukovniji princa Harryja.

Tom pukovnijom je čak 31 godinu upravljao kralj Charles, a saopćenje za javnost pušteno je samo dva sata nakon što je odbio susret s Harryjem.

Tajming nije mogao biti gori, osobito jer je princ Harry stigao u London zbog Invictus igara i nadao se kako će barem njegov otac pronaći barem malo vremena za susret, budući da se nisu vidjeli od januara, kada je Harry doputovao kući nakon što je doznao da je Charlesu dijagnosticiran karcinom.

Tada mu je otac dao tek dvadesetak minuta svog vremena, pa se upravo zbog toga nadao kako će sada imati drugu šansu i priliku za razgovor.

No, nakon ovog poteza kralja Charlesa jasno je kao dan da će mu Harry to zamjeriti i da će već ionako zategnuti odnosi postati još kompliciraniji.

Naime, princ Harry je upravo s tom pukovnijom bio u Afganistanu, zbog čega se nagađalo kako će jednoga dana upravo on preuzeti vodstvo nad istom. No, onda je donio odluku da on i Meghan napuštaju kraljevsku porodicu te se taj njegov san nikada nije ostvario.