Magazin

Nina Badrić otkrila da ju je holivudski glumac pozivao na dejt, a ona bila zaljubljena u ‘idiota iz Zagreba’

Čuvena hrvatska pjevačica Nina Badrić otkrila je u web-serijalu "Fakap" izuzetno zanimljiv detalj iz svog privatnog života, a kaže da ju je svojedobno glavom i bradom na večeru pokušao izvesti slavni holivudski glumac Kevin Costner.

Badrić je voditeljicama Miji Kovačić i Idi Prester prepričala gdje i kada se to zbilo, odnosno kako je i zašto pokušaj te velike filmske zvijezde neslavno propao.

"To je tako kada si klinka. Tada sam imala 25-26 godina. Nalazila sam se tom prigodom u Monte Carlu na jednoj gala večeri i dodjeli nagrada. Kevin Costner me pozvao na večeru, a ja sa bila sigurna da je u pitanju šala.

To je tako kada si mlad i nemaš samopouzdanja. Pomislila sam "Ma da, od svih žena po Monte Carlu, baš će mene pozvati van", kazala je Badrić i naglasila da je to bilo otprilike u vrijeme kada je snimio film Tjelohranitelj.

"Vidio me u jednom klubu i poslao je asistenta koji me cijelu noć naganjao. Pitao me pet stotina puta želim li na večeru s njim. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda, otprilike oko dva ujutro, i pitala me: Pa šta je bre s tobom, Nina?"

"Ja sam tada bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba, a kada sam rekla njegovom asistentu da imam dečka, on me samo pogledao i zahvalio. Tko zna što si je mislio u glavi".

"No, da mogu vratiti trenutak, naravno da bih izašla na večeru s Kevinom Costnerom, meni je sve to skupa sjelo tek nakon nekoliko godina", otkrila je hrvatska pjevačica.