stiže hit

Njihova scena pod tušem potaknula je nove glasine: Lažna romansa iz filma postala je stvarna?

U najavi filma kratko je prikazan kadar Sweeneyine stražnjice, a sljedeća scena brzo prelazi na par koji se valja po krevetu

Sydney Sweeney (26) i Glen Powell u (35) novoj romantičnoj komediji utjelovili su Beu i Bena koji su se nekad davno spetljali, a sada se, godinama kasnije, odluče pretvarati da su par na vjenčanju Beine sestre u Australiji.

Njihova lažna romansa postaje stvarna kada se njihovi bivši partneri također pojave u Australiji, a tada kreće prava drama.

Film u kina stiže 22. decembra a obožavatelji su na društvenim mrežama iznijeli svoje sumnje da je tu postojala jaka hemija, koja se osjeti čak i u traileru. Posebno ih se dojmila seksi scena ispod tuša.

U najavi filma kratko je prikazan kadar Sweeneyine stražnjice, a sljedeća scena brzo prelazi na par koji se valja po krevetu.

Tokom snimanja, potaknuli su glasine o navodnoj aferi između njih i u stvarnom životu. Powell je prekinuo s djevojkom Gigi Paris usred snimanja, dok je Sweeney ipak ostala zaručena za Jonathana Davina.

"Gigi i Glen prekidali su nekoliko puta. Gigi nikad nije bila zadovoljna vezom na daljinu koju je morala održavati dok je on snimao film i kad je došla u Australiju, gdje je Powell snimao ‘Anyone But You‘, oboje su odlučili da će prekinuti", naveli su izvori bliski paru za strane medije.

Gigi je, prema izvorima navodno svjesna kako Glen i Sydney nikada nisu bili u vezi.

"On svoj posao shvaća vrlo ozbiljno i to je ozbiljno utjecalo na njihovu vezu", dodali su dalje.

Powell je također negirao bilo kakvu vezu sa Sweeney te je glasine nazvao ‘dezorijentirajućima i nepoštenima‘. Sweeney je pak s druge strane priznala da je te glasine jako pogađaju.

"Ponekad me baš jako pogađaju. Teško je samo sjediti i gledati i nemati mogućnost zauzeti se za sebe", rekla je glumica za Variety.

Uprkos svemu, ona i Powell ostali su dobri prijatelji.