travis kelce

Nogometaš prvi put javno progovorio o vezi sa Swift i otkrio detalje

NFL zvijezda Travis Kelce ne boji se javno iskazati ljubav prema Taylor Swift. U novoj epizodi podcasta Bussin' With The Boys, nogometaš je progovorio o balansiranju privatnih i javnih aspekata svoje veze s pop zvijezdom.

“Želiš neke stvari zadržati za sebe, ali u isto vrijeme nisam ovdje da bih išta skrivao”, objašnjava Kelce.

"To je moja djevojka. Znate na što mislim? To je moja dama. I ponosan sam na to."

Pojašnjava: "Dakle, nije da sjedim ovdje i pokušavam žonglirati kako ovo zadržati u tajnosti." No, ne želi sve “puštati u svoj privatni život” niti komentirati sve jer zna: “Sve što ona [Taylor Swift] napravi postaje naslovnica”.

Kelce također priznaje da je javni odnos s Taylor Swift dvosjekli mač. S jedne strane, bilo je "cool" vidjeti Swifties kako postaju navijači nogometa i Chiefsa, ali u isto vrijeme bilo je i "ludih" trenutaka. Neki obožavatelji odvezli su se do njegove kuće kako bi vidjeli Kelceov odnos sa Swift.

Faktor koji ometa nogometnu zvijezdu: "Gotovo sve je zabavno, ali kada ste kod kuće samo želite malo mira i tišine, a to ne dobijete uvijek."

U podcastu, Travis Kelce, koji je u vezi s Taylor Swift od jeseni 2023., govori o tome kako se stvarno zaljubio u nju kad je vidio kako se nosi s posjećivanjem utakmica njegove NFL momčadi i pobjede Kansas City Chiefsa u Super Bowlu.

"Vrlo je samouvjerena. I mislim da sam se zato stvarno zaljubio u nju. Jer sam upravo vidio koliko je iskrena sa svojim prijateljima i obitelji". "Može biti prilično ludo za nekoga ko dobiva toliko pažnje. Ali ona jednostavno ostaje tako mirna i hladna." On se "stvarno divi tome."

Posljednjih su dana Kelce i Swift više nego ikad govorili o svojoj vezi.