Tužilaštvo TK

Novi detalji strave u Tuzli: Policija pronašla tijela majke (34) i njene djece od devet i dvije godine. Naređena i DNK analiza

Izvršit će se i druge istražne radnje i vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući i način i sredstvo izvršenja tri ubistva
Foto: Tuzlanski.ba

Novi stravični slučaj koji se sinoć desio u Tuzli kada je muškarac počinio samoubistvo skočivši za zgrade u naselju Stupine, zgrozio je BiH, a posebno novi detalji koje su MUP i Tužilaštvo TK danas saopćili.

Naime, danas je uviđajem u stanu preminulog muškarca policija pronašla i tri beživotna tijela.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, muškarac koji je počinio samoubistvo sumnjiči se i za ubistva supruge i dvoje maloljetne djece.

Iz Tužilaštva TK sada su stigle nove zvanične informacije.

Naime, uviđaj u stanu u naselju Stupine je i dalje u toku. Policija je pronašla tijela žene starosti 34 godine i njeno dvoje djece starosti devet i dvije godine, podaci su iz Tužilaštva TK.

Dodaju da će biti izdate naredbe za obdukciju tijela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

"Također, bit će izdata naredba za DNK analizu, kao i druge istražne radnje i vještačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući i način i sredstvo izvršenja tri ubistva", izjavio je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Prema nezvaničnim informacijama medija, muškarac koji je počinio samoubistvo i koji se sumnjiči za ubistvo supruge i dvoje malodobne djece je Mujaga Čičkušić.

Više detalja o ovom slučaju će biti poznato naknadno i nakon završenog uviđaja, a sve zvanične informacije možete čitati na našem portalu.