EMMA STONE

Novopečena oskarovka već kreće u novi projekt, glumi u novom filmu studija A24

Oskarovka Emma Stone pridružila se glumačkoj ekipi novog filma reditelja Arija Astera, potvrdio je Deadline. Stone će u nadolazećem filmu Eddington igrati glavnu ulogu uz Joaquina Phoenixa, Pedra Pascala i Austina Butlera. Osim njih, glumačku postavu čine Luke Grimes, Deirdre O’Connell, Michael Ward i Clifton Collins Jr.

Iako detalji radnje nisu službeno potvrđeni, portal World of Reel navodi da je riječ o neovesternu smještenom u period pandemije. Film prati ljubavni par, Lindsay i Marca, koji na putu do Los Angelesa zapne u malom gradiću Eddingtonu u Novom Meksiku. Lindsay i Marc odluče prespavati u Eddingtonu, no slikoviti gradić pretvori se u noćnu moru čim padne noć.

Aster je obožavateljima najpoznatiji kao redatelj kultnih horora Hereditary i Midsommar. Prošle godine surađivao je s Phoenixom na horor komediji Beau is Afraid, za koju se priča da bi s godinama mogla postati kultni klasik iako je podijelila kritičare.

Renominirani reditelj također je radio kao producent na prošlogodišnjem filmu Dream Scenario, koji je Nicolasu Cageu donio nominaciju za Zlatni globus, te na nadolazećoj komediji Death of a Unicorne, u kojoj glume Paul Rudd, Jenna Ortega i Richard E. Grant.

Snimanje filma Eddington počinje ove sedmice u Novom Meksiku.