Vjeridba

O ovom dijelu svog života Zlatan nikada ne želi da razgovara. Ali, priča je procurila

Zlatan Ibrahimović izbjegava da priča o privatnom životu, rijetko se pojavljuje u javnosti sa svojom partnerkom Helen Segar.

Njih dvoje su zajedno više od 20 godina, ali nisu u braku. On je ispričao kako ju je zaprosio i da je odbila i da je nije ponovo pitao.

Njih dvoje su u sretnoj vezi, imaju dva sina i čuvaju svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

Međutim, ono što malo ko zna jeste da je prije veze sa Helen Zlatan bio vjeren. Bio je u vezi sa djevojkom po imenu Mia Olhage. Ona je radila kao konobarica, dok je on u tom periodu bio fudbaler Malmea. Zajednički život započeli su kada je on prešao u Ajax.

"Bio je stidljiv, cijeli dan je sjedio u kafiću kako bi mi pravio društvo. Nisam imala pojma ko je, svidio mi se kao osoba", ispričala je Mia u jednom od intervjua. Nije to dugo trajalo, pošto su se razišli nedugo posle njegovog dolaska u Holandiju.

Razlog za raskid navodno je bila njena želja da se vjenčaju, umjesto toga su raskinuli 2001. godine. "Kada mi je rečeno da bi trebalo da se venčamo kroz godinu dana, prekinuo sam vezu. Nisam je oženio, jer želim u brak da uđem kada to budem želio, ne zato što je nekome to lijepo", otkrio je Ibrahimović jednom prilikom.

Rijetko je spominjao, ali je u tom periodu u Holandiji bila jedna od tema. Tako je u jednom intervjuu upitan za ljubavni život. "Želim da budem sam, ne želim nikakvu vezu. Da to hoću i dalje bih bio sa Miom", odgovorio je Zlatan tada, piše Mondo.

Ona sada živi daleko od očiju javnosti u Švedskoj i ima dvoje djece. Zlatan je sa Helen i njihov ljubavni život također je idiličan.