skandal u Crnoj Gori

Objavljeni prizori orgija iz policijske stanice u Kotoru: Inspektori su sve prenosili jednom od šefova kavačkog klana

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva policijska inspektora organizirala su orgije s dvije ženske osobe

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva policijska inspektora organizirala su orgije s dvije ženske osobe, a o seksualnoj su akciji preko kiptiranog telefona obavještavali policajca Ljubu Milovića, koji se tereti da je pripadnik vrha kriminalnog "kavačkog" klana, piše crnogorski portal Borba.

Borba navodi da su došli u posjed fotografija, koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije ženske osobe s fotografija je bila u središtu afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P., koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je u bolničkoj sobi s jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na fotografijama koje je objavila Borba jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

Fotografije možete pogledati ovdje, no upozoravamo da su eksplicitnog sadržaja.