Uhapšene četiri osobe

Oglasio se političar čiji sin je osumnjičen za ubistvo inspektora iz Bijeljine: ‘U šoku sam!’

Policijski inspektor Nenad Marković ubijen je 2.10. oko ponoći u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom među kojima je i Nikola Kokanović

Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića člana Socijalističke partije i poslanika u NSRS, uhapšen je jučer zbog osnovane sumnje da je hicima iz pištolja ubio policijskog inspektora Nenada Markovića.

Prema nezvaničnim informacija, oni nisu bili u sukobu.

Otac uhapšenog mladića kaže da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

"Desilo se, ne znam detalje, u šoku sam. Molim Vas za razumijevanje", poručio je Zoran Kokanović narodni poslanik, otac mladića koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio inspektora, prenosi Buka.

Podsjetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je 2.10. oko ponoći u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni Nikola Kokanović koji je i ranije osuđivan za više krivičnih djela.

Načelnik Odjeljenja za hirurške grane bijeljinske Bolnice Milan Todorović rekao je da je policijski inspektor Nenad Marković (38) u ponoć dovezen u bolnicu bez znakova života.

Kako je kazao, policijski inspektor dovezen je sa dvije rane.

"Radi se o dvije rane, jednoj prostrelnoj i jednoj ustrelnoj u predjelu grudnog koša. On je u bolnicu dovezen bez znakova života", rekao je Todorović.

Todorović je rekao da je Marković preminuo nakon prijema i trijaže.