majstor

Ono što je sinoć na terenu uradio 38-godišnji Luka Modrić mnogi igrači ne mogu na PlayStationu izvesti

Potez iz 85. minute prepričava se kao jedan od ključnih trenutaka u velikom preokretu

Još jedna magična noć u Madridu! Euforija i ludilo Lige prvaka ponovno je išlo u korist Real Madrida, Santiago Bernabeu je progutao i Bayern te pogurao Kraljeve prema još jednom finalu.

Los Blancosi su slavili nakon još jednog u podužem nizu nevjerovatnih preokreta! Gubili su 0:1 do 88. minute, a potom je Joselu u manje od tri minute šokirao Bavarce i donio finale prvaku Španije.

No, o jednom potezu koji je prethodio pogocima zlatne rezerve, naveliko se priča. A glavni protagonist bio je Luka Modrić, koji je u 85. minuti spasio svoju momčad.

Nakon kornera kojeg je izveo Modrić, Bayern se sjurio u kontru s četvoricom igrača koji su išli prema Andriju Lunjinu ispred. Obrana Reala bila je, blago rečeno, prorijeđena, a Aleksandar Pavlović je primio loptu iz sredine i krenuo jedan na jedan na ukrajinskog golmana.

U tom trenutku ukazao se Luka Modrić, koji je u 39. godini odradio sprint preko cijelog terena i čisto izbio loptu mladom njemačkom veznjaku, koji je prije šest dana proslavio 20. rođendaa, dakle gotovo je pa dvostruko mlađi od Luke.

Potez je ovo kojim je kapiten hrvatske reprezentacije spasio Real Madrid, a svega nekoliko minuta kasnije, semafor je, umjesto 0-2, pokazivao 2-1 i Modrić se plasirao u svoje 6. finale Lige prvaka, dok će Real loviti nevjerovatnu 15. europsku krunu!