HOĆE LI IGRATI NA EURU?

Otkriveno stanje Aleksandra Mitrovića, cijela Srbija je ovo čekala

Prve informacije iz Saudijske Arabije vezane za Aleksandra Mitrovića i stanje njegove povrede nisu dobre, niti obećavajuće, saznaje Kurir.

Napadač Al Hilala prošao je prve detaljne preglede. Čelnici kluba zdravstveno stanje srpskog fudbalskog reprezentativca postavili su za glavnu temu u klubu. Sve je podređeno Aleksandru Mitroviću i stanju njegove povrede.

Da podsjetimo, korpulentni centarfor povrijedio je mišić zadnje lože na utakmici protiv Al Shababa. Prve informacije bile su da će Aleksandar Mitrović morati na operaciju koja bi ga od terena odvojila tri do četiri mjeseca. To znači da bi sigurno propustio Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Stevan Stojanović otkrio je za Kurir da Aleksandra Mitrovića tek očekuju detaljni ljekarski pregledi, poslije kojih će biti ustanovljen stepen povrede. Nove informacije stigle su u popodnevnim časovima u Beograd direktno iz Rijada.

"Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Ljekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema posljednjim informacijama koje smo dobili, urađen je ultrazvuk i potvrđeno je oštećenje mišića. Procjena lekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedjelja - rekao je Stevan Stojanović i dodao:

"Ipak, treba se suzdržati od bilo kakvih zaključaka. Večeras će Aleksandru Mitroviću biti urađena i magnetna rezonanca. Tu će ljekari moći da stepen oštećenja mišića zadnje lože. Samim tim, biće jasno šta ga očekuje, odnosno kakav će oporavak uslijediti."