ginisov rekord

Ova djevojka ima najveća usta na svijetu. Zaista je nevjerovatno šta u njih može stati

Vrlo često možemo pročitati bizarne stvari koje ljudi rade ili su sposobni da urade ali Samanta Ramsdel definitivno je pobijedila sve.

Naime, ona je uspjela da uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba sa najvećim ustima na svijetu. Njena usta su skoro 11 centimetara široka i, iako je sada ponosna na njih, nije oduvijek bilo tako.

Samanta se svojevremeno borila sa kilažom, pila antidepresive i rijetko izlazila iz kuće. Međutim, hrabro je odlučila da stavi tačku na svoje tadašnje životne navike pa je krenula u teretanu želivši da stekne samopouzdanje kako bi mogla da počne da se bavi onim što najviše voli, a to je pjevanje.

Ali, život je za nju imao druge planove. Nedugo nakon što je počela da pjeva po barovima, ušla je u svijet stand up komedije.

@samramsdell5 Mikes way or the highwayyy! Whats your go to order?! #eatwithme #mukbang #jerseymikes #sandwiches #foodtiktok ♬ Nice and Easy - Louis Adrien

Međutim, ova era nije potrajala zbog pandemije korona virusa, pa je Samanta odlučila da svoju karijeru izgradi na Tik Toku, a ubrzo je stekla i veliku slavu od 1.7 miliona pratilaca.

Nakon prestanka karantina, počela je da gostuje po emisijama, a publiku je najviše zabavljala kada bi pokazivala da u jednom zalogaju može da pojede veliku porciju hrane. Jednom prilikom je čak stavila cijelu vinsku flašu po širirni.

Kako je prenio portal "Mirror", prošle godine, nakon što joj je stomatolog izmjerio usnu duplju, objavila je uramljeni sertifikat Ginisove knjige rekorda.