morbidna mržnja

Ovo je bolesno! Pogledajte šta rade Savi Miloševiću u Srbiji zbog izjava da voli BiH i Želju

Savo Milošević kao selektor fudbalera BiH posljednjim nastupima u javnosti trudi se da se dopadne širokom auditorijumu u BiH, pišu srpski tabloidi.

Moguće je da Savo Milošević izjavama tipa da "svi partizanovci, pa tako i on, uvek navijaju za Željezničar i Hajduk" skrene pažnju sarajevske javnosti sa očajnih rezultata fudbalske reprezentacije. BiH je ponižena u kvalifikacijama za EP i ostaje joj samo baraž u martu sljedeće godine kao mogućnost da ode u Njemačku.

Javni nastupi Sava Miloševića izazivaju reakcije, kako iz Federacije BiH, tako i Republike Srpske entiteta koji predstavlja nekadašnji fudbaler Partizana, rodom iz Bijeljine.

Darko Đogo, srpski bogoslov, sveštenik Srpske pravoslavne crkve i redovni profesor na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Foči govorio je o Savi Miloševiću kao selektoru BiH.

"Savo Milošević vodi reprezentaciju, kao super… To je moja reprezentacija… Mogu da vam kažem. Ja sam voleo Savu Miloševića, navijač sam Partizana - rekao je Darko Đogo gostujući u podkastu "Rubikon" i nastavio:

"Ali hiljadu Sava Miloševića ne može da mi reprezentaciju zemlje koja je nastala na secesiji od moje zemlje… To jeste birokratije koja je nastala odvajajući se… I tribine na kojima se psuje i pljuje… Psuje majka četnička, ne može da učini mojom reprezentacijom!

Savo Milošević posle poraza od Luksemburga i Slovačke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nalazi se pod baražnom vatrom javnosti i sarajevskih medija. Na poslednjoj konferenciji nekadašnji fudbaler i trener Partizana izjavio je da je spreman da odstupi sa mesta selektora, ukoliko se to od njega zatraži.