netflix

Ovo je kompletna ekipa četvrte sezone Witchera

Poznata su imena novih glumaca koji se pridružuju glumačkoj postavi popularne Netflixove serije The Witcher (Vještac), kao i uloge koje će utjeloviti u novoj sezoni serije.

Novi glumci koji su se pridružili Witcheru su Sharlto Copley, James Purefoy i Danny Woodburn, prenosi Variety. Poznato je da će Sharlto Copley glumiti zloglasnog lovca na glave Lea Bonharta. James Purefoy će utjeloviti Skellena, visoko rangiranog špijuna i sudskog savjetnika Emhyra, a Danny Woodburn će igrati ulogu Zoltana, fanovima omiljenog lika iz romana i videoigara.

Copley je najpoznatiji po ulogama u District 9, Russian Doll, Elysium te glumi u nadolazećem filmu Monkey Man. Purefoy je, pak, ranije glumio u Netflixovim serijama poput Altered Carbon i Sex Education, a Woodburn je možda najpoznatiji po vremenu kada je u Seinfeldu glumio Mickeyja, Kramerova prijatelja i glumca. Osim toga, pojavio se i u serijama Monk, Murder, She Wrote i Bones.

Već je početkom godine otkriveno da će u četvrtoj sezoni glumiti Laurence Fishburne, koji će utjeloviti Regisa, jednog od omiljenih likova fanova koji se Geraltu pridružuje na putovanju u knjizi Baptism of Fire (Vatreno krštenje).

Najveća promjena u glumačkoj postavi je s Liamom Hemsworthom, koji će umjesto Henryja Cavilla glumiti Geralta od Rivije, što je šokiralo mnoge obožavatelje serije koji su smatrali da je Cavill savršeni Geralt.

Ostatak sada već poznate glumačke postave čine Anya Chalotri, Freya Allan i Joey Batey.

Četvrta sezona serije trebala bi s produkcijom početi ovog proljeća, prenosi Variety. Službeni opis četvrte sezone otkriva što publika može očekivati u novim epizodama.

"Nakon šokantnih događaja koji su promijenili kontinent na kraju treće sezone, nova sezona prati Geralta, Yennefer i Ciri. Putuju ratom opustošenim kontinentom i suočavaju se s brojnim demonima dok su odvojeni jedni od drugih. Ako ovaj trio može prihvatiti i voditi skupine neprilagođenih u kojima se pronađu, možda će imati šanse preživjeti vatreno krštenje i ponovno pronaći jedni druge", prenosi Variety.