lista naslova

Ovo je pet kultnih serija koje možete pogledati na Netflixu

Traženje savršene serije kojoj ćemo posvetiti naše vrijeme često je kompliciran zadatak. Non stop izlaze nove serije koje oduševe publiku, a s druge strane lista kultnih serija koje želimo pogledati samo raste. Sigurni smo da i vi na listi imate barem jednu seriju koju svi vole i koja je cijenjena, no nikad je niste stigli pogledati. Srećom, na Netflixu su dostupne upravo takve serije.

Seinfeld

Jedna od najpoznatijih serija svih vremena je zasigurno Seinfeld. Hit serija 90-ih jedna je i od najsmješnijih. Na Netflixu je dostupna već godinama što je dovelo do toga da se vrati i interes za nju. Ako je nikada niste gledali, vrijeme je da to napravite sada. Seinfeld je ona dobra stara serija s preko 20 epizoda po sezoni koje traju oko 20 minuta. Vrlo lako se gleda, a Jerry, George, Elaine i Kramer čine urnebesnu ekipu koju morate pratiti. O Seinfeldu bismo mogli pisati cijeli dan, a mnogima je comfort show koji upale nakon napornog dana.

Six Feet Under

Početkom ove godine na Netflix je stigla i serija Six Feet Under. Originalna HBO produkcija izašla je početkom stoljeća i postala miljenica kritičara. Serija je itekako hvaljena, a dostupnost na Netflixu joj je samo donijelo neke mlađe fanove koji je nisu mogli prije gledati. Six Feet Under prati disfunkcionalnu porodicu Fisher koja vodi pogrebno poduzeće u Los Angelesu. Riječ je o odličnoj crnoj komediji koja istražuje razne teme.

Sex and the City

A od ovog mjeseca je stigla još jedna kultna serija s kraja prošlog i početka ovog stoljeća – Seks i grad. Serija koju mnogi obožavaju i koju su mnogi gledali već nekoliko puta jedna je od onih od kojih se teško odviknuti. Sada kada je na Netflixu sigurni smo kako ćemo je ponovno bingeati, a kako i ne bi kad ima sve ono što tražimo u seriji – zabavu, romansu, komplicirane odnose, modu i ikonične scene.

Breaking Bad

Za one koji nikad nisu pogledali jednu od najhvaljenijih serija svih vremena, Breaking Bad, sada to mogu na Netflixu. Prije streaminga morali smo čekati svaki tjedan za novu epizodu, a sada naše najdraže kultne serije možemo pogledati u samo nekoliko dana. Breaking Bad svakako je preporuka, a jedna je od onih serija koje instantno privuku gledatelje. Njena popularnost ne jenjava s godinama, a izvedba Bryana Cranstona kao Waltera White i dandanas je smatrana jednom od najboljih u povijesti. Kad završite s Breaking Badom, pogledajte i njezin spin-off na Netflixu – Better Call Saul za koju bi se usudili reći da je i bolja.

Band of Brothers

Ove godine na Appleu TV+ je izašla miniserija Masters of the Air koju su producirali Steven Spielberg i Tom Hanks. Serija je svojevrstan nastavak na njihovu raniju seriju – Band of Brothers. Riječ je o miniseriji koja je jedna od najbolje ocijenjenih serija na IMDb-ju. Prati vojnike tokom Drugog svjetskog rata u određenoj jedinici. Band of Brothers je često na vrhu liste kada se spominju najbolje serije, stoga je vrijeme da je čekirate i na Netflixu.