srbija

Ovo je Sultan G., državljanin BiH koji je napravio zvjerski zločin. Danas je uhapšen

Foto: društvene mreže

Milan Tucakov (54) ubijen je prekjučer u stanu u kojem je živio kada je nasmrt izboden, a zbog čega je uhapšen osumnjičeni državljanin Bosne i Hercegovine Sultan G. (27).

Sumnja se da je ubica, ubodima oštrim predmetom, usmrtio pedesetčetvorogodišnjeg Novosađanina. Prema informacijama koje posjedujemo, Milan T. je živio kao podstanar u kući u kojoj je ubijen.

Zločin je otkriven nakon što je rođak dojavio policiji da se ne javlja, te je policija provalila u stan i zatekla mrtvog čovjeka i odmah se dala u potragu za osumnjičenim.

Sultan G. je pobjegao u Beograd, a ubrzo je uhapšen u Terazijskom parku.

– Druže moj… Nije trebalo, nije nikako smjelo ovako da se završi. Još ne želim i ne mogu da vjerujem… Kakva užasna i apsurdna tragedija – napisao je prijatelj ubijenog Milana.

Komšije su šokirane nakon ove tragedije, za Milana imaju samo riječi hvale. Pričaju da je nekada držao pečenjaru u Novom Sadu, koja je izgorjela prije par godina i od tada se više ne bavi ovim poslom.

– Navodno je imao problema sa plućima ali to ga nije spriječavalo da bude nasmijan i da vozi bicikl. Tako smo ga viđali i tako ćemo ga pamtiti. Zaista ne znam kome je mogao da se zamjeri i zbog čega. Možda je jednostavno u pitanju obična pljačka ili Bog zna šta drugo. Znam jedino da on često nije zaključavao vrata jer je taj objekat u kome je živio u stvari lokal pretvoren u stambeni prostor. Možda je osumnjičeni za ubistvo pomislio da će naći neke novce kod njega ako je saznao da je nekada bio ugostitelj međutim, siguran sam da se, ako je to u pitanju, nije ovajdio jer je Minja, tako smo ga zvali, živio skromno – priča poznanik pokojnog Milana koji ga je posljednji put vidio u utorak 21. novembra, piše Blic.