uz euro

Ovo su nogometaši španske reprezentacije. Zbog njih žene padaju na koljena

Počelo je Evropsko nogometno prvenstvo 2024., a nakon što je Njemačka isprašila Škotsku, red je na Hrvatskoj reprezentaciji da učini isto na današnjoj utakmici protiv Njemačke. Hrvatske nogometaše više-manje znamo, ali ko su španski reprezentativci, posebno oni koji su meta žena širom svijeta?

Ayoze Perez

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ayoze Pérez (@ayozepg)

Španski reprezentativac, napadač Ayoze Perez (30), igra za klub Real Betis. Španac tamnog tena, kako navode mediji, trenutno solira, a ako je suditi po komentarima njegovih obožavatelja na Instagramu, mnoge bi bile i više nego sretne da im se pruži prilika da budu njegova draga.

"Prezgodan si", "Prekrasan", često se može naći ispod njegovih objava na Instagramu.

Martin Zubimendi

Čini se kako španski reprezentativac, branič Martin Zubimendi (25), ne dopušta da ga išta ometa u njegovoj nogometnoj karijeri pa tako ni on nema djevojku. Dok obožavatelji jedva čekaju saznati više o privatnom životu Martína Zubimendija, uključujući status njegove veze, detalji o njegovom romantičnom životu nisu poznati javnosti.

"Čista si desetka", "Ne možeš biti ljepši…", često mu pišu obožavateljice.

Mikel Merino

Španski reprezentativac Mikel Merino (27) krade poglede žena diljem svijeta, ali svoje je srce pred oltarom obećao samo jednoj, a riječ je o blogerici Loli Liberal. Iako Mikel ne objavljuje često njihove zajedničke fotke, za njegovu se suprugu to ne može reći.

Unatoč tome što je zauzet, ispod profesionalnih fotki dobiva more komplimenata zbog svog atraktivnog izgleda.

Marcos Llorente

Španski vezni Marcos Llorente (29) osvojio je srce Patricije Noarbe s kojom je, nakon dugogodišnje veze, na ljeto prošle godine uplovio u bračne vode. Pratitelji ga obožavaju, a kako je aktivan na društvenim mrežama, često biva obasipan komplimentima.

Alex Baena

Mladi Alex Baena (22) aktivan je na društvenim mrežama na kojima ne odaje detalje o ljubavnom životu. Na fotkama često namrgođen, a na onima na kojim to nije slučaj, obožavatelji su ga hvalili, rekavši kako izgleda fenomenalno.

Aymeric Laporte

Španski reprezentativac na poziciji braniča Aymeric Laporte (30) u braku je s profesionalnom plesačicom Sarom, a zajedno imaju i dijete.

"Volimo te", "Zakon si", neki su od komentara ispod njegovih objava.