otišla u "ilegalu"

Pippa je slavu stekla na kraljevskom vjenčanju. Šta zapravo radi mlađa sestra princeze Kate?

Dok je poznata sestra bolesna kod kuće, ona se odmara na Karibima! Nakon operacije abdomena, britanska princeza Kate Middleton (42) ovisi o pomoći svojih najmilijih.

A dok mama Carole Middleton (69) čuva nju, a Kate pomaže s troje djece (10, 8, 5), Kateina sestra Pippa (40) otišla je u "ilegalu" - na mali odmor na Karibe!

Međunarodnu slavu Pippa je stekla 2011. kao djeveruša "nabujale" zadnjice na Kateinom vjenčanju s princem Williamom (41).

Tada je Pippa očarala sve prisutne u svojoj pripijenoj bijeloj haljini, prenosi BILD.

A danas?

Philippa Charlotte Middleton, kako je Pippino pravo ime, u sretnom je braku od 2017. godine.

S vrlo bogatim upraviteljem hedge fondova Jamesom Matthewsom (48), čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde britanskih funti.

Pippa je Kate već tri puta učinila tetkom te je sa suprugom dobila djecu Arthura (5), Grace (2) i Rose (1).

Dvije sestri imaju blizak odnos.

“Imamo sasvim normalan, sestrinski odnos. Mi smo jako bliske. I podržavamo jedna drugu i slušamo mišljenja jedna druge", opisala je Pippa u jednom TV intervjuu.

Međutimn, dvije sestre vode svoje živote. I tako se Pippa trenutno odmara u St. Barthsu (suprugova porodica tamo vodi luksuzni hotel "Eden Rock") dok princ William kod kuće čuva Kate i njegovu djecu.

Inače, poput svoje kraljevske sestre, također je društveno angažirana i ambasadorica je BHF-a, dobrotvorne organizacije za kardiovaskularna istraživanja, od 2014. godine.