netflix

Pogledajte konačni trailer serije Avatar: The Last Airbender. Emitiranje počinje večeras

Objavljen je konačni trailer za Netflixovu seriju Avatar: The Last Airbender. Serija predstavlja igranu adaptaciju istoimene animirane serije iz kasnih 2000-ih, koju su osmislili Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko. Prikazivanje serije započinje 22. februara.

Radnja serije smještena je u fantastični svijet, inspiriran azijskim i inuitskim mitologijama, koji je podijeljen na četiri nacije: Vodu, Zemlju, Vatru i Zrak. U svakoj naciji nalaze se gospodari (benderi) koji imaju moć manipuliranja jednim od ova četiri elementa. No samo jedna osoba, poznata kao Avatar, može upravljati svim elementima.

Dužnost Avatara je održavati mir u svijetu, a u konkretnoj priči pratimo 12-godišnjeg Avatara Aanga, koji sa svojim prijateljima različitih nacija pokušava vratiti mir svijetu kojim vlada stoljetni rat.

Obožavatelji serije bili su oduševljeni i prvim trailerom, koji je objavljen krajem januara. Sudeći prema komentarima, čini se da isto mišljenje dijele i o novom traileru te jedva čekaju emitiranje serije na streamingu.

"Ekipa koja stoji iza ovog projekta, posebno glumci, stvarno se potrudila da ovo bude dobro", "Čini mi se da ponovno gledam prvu sezonu, ali u novom svjetlu", "Još samo malo, ljudi, još samo malo!", "Ovo zasad izgleda kao savršena serija", "Dugo se nisam ovako veselio nekoj seriji", "Nadam se da je serija dobra jer su najave odlične", neki su od komentara.